Bilträffar

 

Här lägger jag upp de träffar och utställningar jag besöker. Bara bilder. Öppnas i nytt fönster.

 

Besökta träffar 2009
Åkdon & Termos Leksand september Ovanligt bra septemberträff, nytt rekord för september, tror det var 349 åkdon men jag kan ha hört fel.
Stockholm Cruising Bra fram till 20-21 tiden när allt stannade upp. Inget rörde sig och till råga på allt var det någon Hård Rock wanabe som gjorde så att man inte kunde prata eller tänka alls. Varför får de spela med ett hårdrock band på flaket på en bil? Vi vände och åkte hem.
Fagersta Cruising En av de bättre cruisingarna. Lagom med bilar och få "pråmar".
Åkdon & Termos Leksand augusti Bra kväll, började regna strax efter vi hade åkt. En del nya bilar.
Falu Cruising Många bilar, mycket folk, fint väder, vad kan man mer begära?
Wheels and Wings Varberg

Var på svensexa på High Chaparral innan Varberg och trodde det var över men se det var det inte. Hamnade ute på cruisingen i fångdräkt men några sådana bilder är ej med här. Bara bilar och rätt många blev det innan jag gick in i dimman.

Ett flygplan på väg och starta här.

Åkdon & Termos Leksand juli

Nytt rekord, 351 åkdon denna kväll. Det var nästan lite väl många bilar... men trevligt.

En liten video.

American Car Show Norrtälje Var på cruisingen och här brändes det däck så dimman låg tät. Polisen försökte hålla ordning på dimmridåläggarna men de hade ingen chans.
Power Meet Kom ner på fredagen och hamnade snart i ösregn. Vände tillbaka till tältet hos syrrans svärföräldrar. Tältet läckte... Lördagen var bra. Nästan regnfritt. Titta faktiskt på prisutdelningen. Pratade med Per Blixt och gick sedan till Moparområdet och tittade på en mycket fin bil som jag hjälpt en kund att ta hem.
Big Lake Run

För första gången åkte vi med. annars har jag bara tittat på hemma i Leksand. Tycker de höll kvar bilarna för länge i Rättvik innan avfärd så flertalet bilar hann ej tillbaka till Rättvik innan prisutdelningen var.

Film från starten nummer 1 och nummer 2.

Åkdon & Termos Leksand juni Bra kväll i Leksand som vanligt.
Raggar Rally Borlänge

I år åkte vi med igen och det var trevligt som vanligt. Av någon anledning är det alltid mycket fint väder denna dag.

Film 1           Film 2

Gävle vår cruising Bättre än på många år, lagom blandning av bilar och lite skoj med alla som brände däck och Polisen försökte få tag på dem.
Åkdon & Termos Leksand maj Härligt med dessa minder träffar där det cruisas. Bra med omväxling och här är det den sociala biten som är lika stor anledning att åka hit som alla bilar. Vi grillade så oset låg tätt över gräset.
Fredagsträff vid Big Bob i Burbank, Los Angeles

Istället för Sala cruisingen blev det i år ett skutt över Atlanten till Los Angeles. En dag i garaget hos kompisen i North Hollywood åkte vi hans vråltrimmade Subaru... Blev ej så många bilder från träffen men det är som alltid trevligt här och många ovanliga bilar.

En liten filmsnutt finns här.

Besökta träffar 2008
Åkdon & Termos Leksand juni Var  upp till Leksand en kort sväng denna gång. Fotbolls EM på gång men jag hann med att notera en del fina bilar som ej sett förut.
Vanbro cruising Tog en heldag i Vansbro med bilutställning och lite bad. På eftermiddagen grillade vi utefter riksvägen där cruisingen pågick hela kvällen. Åkte hem lite tidigt då vi hade små barn med. Som alltid trevligt i Vansbro.
Raggarrally Borlänge Var vid starten och tittade. Perfekt väder. Trevligt att träffa många som man känner.
Åkdon & Termos Leksand maj Perfekt kväll med mer än 200 fordon. Vi grillade. Tailgateing...
Gävle vår cruising Bra väder och många bilar men rätt många svenssonbilar.
Sala cruising sista april Bra kväll med många bilar och rätt bra väder fram tills regnet kom...
Custom and Motor Show Elmia Många fina bilar. Mycket bra.
Besökta träffar 2007
Johnston Car Show RI, USA Träffade en vän i RI och tittade på bilar. Fin träff.
Henderson Car Show NV, USA Jag och min sambo var i USA. Mycket fina bilar och fint väder.
Classic Car Week Rättvik Många bilar. Mycket folk. Bra cruising och träff.
Wheels Nationals Barkarby Bra träff men dyrt bara för att Boppers var där. Inte värt pengarna men cruisingen var mycket bra som vanligt.
Wheels and Wings Varberg Regn och väldigt vått. Annars helt okej men vädret var dåligt.
Power Meet Sol och regn men rätt mycket bilar. Finbilscruisingen 1 timme var ny för året. Jag och tjejen körde den. Väldigt skoj.
Åkdon & Termos i Leksand juni Många nya bilar att titta på denna gång. En regnskur i slutet men innan det så kom det ca 260 fordon.
Orsa Cruising Åkte upp till Orsa och tittade på lite dragracing samt den alltid lika roliga cruisingen. Dimman låg tät ibland.
Raggar Rally Borlänge Var vid starten av Rallyt. Skruvade i garaget så det blev inte så mycket tid över. Fint väder och varierad bilpark.
Lindesberg vårmönstring Första gången jag var där. Lagom med bilar och en del fina. Regn i början men på eftermiddagen kom solen och cruising var fin.
Åkdon & Termos i Leksand maj Bra början på året. 150 åkdon första kvällen i Leksand för säsongen. Ca 60 USA-bilar. Trevligt men lite kyligt.
Gävle vårcruising Första gången jag var i Gävle på cruising. Många bilar men tyvärr allt för många svenssonbilar inblandat. Rätt bra annars.
Sala vårcruising Efter en lång vinter med mycket skruvande i garaget var det fint att komma ut igen. Lite kallt var det... Många bilar.
Besökta träffar 2006
Fredagsträff vid Bobs i Los Angeles En liten lokal fredagsträff i norra Los Angeles med rätt många bilar. Ett par äkta Hemi bilar och Shelbys.
Monster Mopars i St. Louis Många finar bilar, dragracing och swap meet. Två dagar i solen satt inte fel när man vet att det regnar hemma.
Uppsala American Car Show, Slottsparken Liten träff som tyvärr har för liten yta till förfogande. Många bilar utanför och på tok för tätt mellan bilarna inne på utställningen. Då det är så nära staden kommer "vanligt" folk som inte är lika rädd om bilarna som vi är...
Wheels Nationals Barkarby och Cruising på Sveavägen Som vanligt en bra träff om än lite mindre bilar än vanligt, tycker jag. Träffen i all ära men cruisingen på Sveavägen under kvällen är en av de bästa i Sverige. Många bilder blev det...
Åkdon & Termos i Leksand augusti Perfekt kväll i Leksand med många bilar. Flera som jag ej sett förut. Trevligt och träffa gamla vänner och arbetskamrater.
National Railway Museum York Sista dagen i England regnade det så vi gick på järnvägsmuseum. Väldigt många lok och vagnar i mycket fint skick.
Imperial War Museum Duxford Krigsmuseumet i Duxford är en höjdare tycker jag som läste allt som gick att läsa om 2:a världskriget när jag var ung. De modeller man byggde som ung finns där i verkligheten. Rekomenderas, enormt stort.
NSRA/Custom Car Hot Rod Super Nationals Vi var på Old Warden park i Shuttleworth och tittade på Hot Rods en dag. Många fina bilar. Fina omgivningar. Skulle gärna varit där längre.
Mopar Euro Nationals Var på Santa Pod i England och titta på Moparbilar tillsammans med mina kompisar. Ganska många bilar och bra träff. Tältade inne på området och det är inte helt fel att höra V8 bilar så fort man vaknar på morgonen. Dragracing och burn out tävling.
Cruising i Säter Under nostalgidagarna i Säter ingår det en cruising. Fint organiserat och trevlig miljö. Willhans pratade om bilarna som åker förbi. Började tyvärr regna vid 21 tiden.
Power Meet Varma och fina dagar i Västerås. Sena kvällar blev det. Konstigt nog blir det inte lika många kort på Power Meet som på andra träffar. Beror det på att det finns så otroligt mycket att se så man hinner inte fotografera... Kompisen blev interviuad av TV4. Min dotter Anna var med hela helgen. Hon vill ha mina bilar när jag dör... :-)
Big Lake Run Många bilar, satt på torget i Leksand och fotade alla bilar jag hann med. Har suttit där många gånger sedan denna träff drog igång.
Borlänge cruising Mycket bilar och folk. Bra organiserat. Skoj och cruisa hemma i Borlänge.
Bjursås cruising Liten och gemytlig cruising i natursköna Bjurs.
Åkdon & Termos Leksand juni Härlig träff i mindre skala. Bättre kan det knappast bli. Familjeträff och fina bilar.
Vansbro cruising Perfekt väder och mycket bra cruising. Hade med mig barnen så det blev ej så sent, därav lite färre bilder.
Orsa Utställning och cruising Liten trevlig utställning där min Cadillac 56:a fick 2:a pris i Peoples choise (tackar så mycket). Cruisingen var en av de bättre jag varit på. Lugnt i början men sedan kom det mycket bilar och det blev fullt ös. Bra flyt och många dimridåer. Trevligt sällskap med en kund hela kvällen.
Falukalaset cruising Fint väder och lagom mycket bilar. Många fina bilar, inte så många vrak men tyvärr en och annan nyare bil som jag inte tycker hör hemma på en cruising. Alltid lika trevligt i Falun där jag jobbat i 15 år så man känner en och annan.
Pre-summer meet i Köping Märks att många var sugna att ut och åka. Lite blåsigt men relativt soligt trots en regnig morgon. Bra träff med mycket bilar.
Åkdon & Termos Leksand maj Som alltid trevligt, ca 200 fordon att titta på under 2 timmar. Dessa småträffar är precis lagom.
Bollnäs Motorrevy Fin och bra mässa med inte allt för mycket folk. Var dock lite för få bilar i originalskick.
Besökta träffar 2005
Hot Wheels Monster Jam i Globen Häftig show som var skoj att se. Kanske inte så man vill åka dit varje år men har man barn är det en höjdare. Även 4-hjulingar och crosscyklar samt en "raketbil" som skakade hela Globen med ett enormt tryck.
Film 1 Film 2 Film 3 Film 4 Film 5 Film 6 Film 7
Film 8 Film 9 Film 10 Film 11 Film 12 Film 13 Film 14
Invigningen av Ejendals arena i Leksand Tillsammans med kunder och 7000 andra var jag på invigningen av Ejendals arena i Leksand. Väldigt trevligt och fin show med Björn Skifs, LaGaylia Frazier, Janette Köhn, Kalle Moreus, Bengan Jansson, Cirkusgruppen Vintertid, Benny & Nisse, Fiolspelmännen Charlotte Lövgren och Emma Forsgren.
Film 1 Film 2
Åkdon & Termos Leksand september Börjar bli lite mätt på bilträffar nu när sommaren nästan är slut men till Leksand åker jag gärna. Lagom med bilar och endast ett par timmars träff där man går runt och pratar med folk.
Åkdon & Termos Leksand augusti De här små träffarna är de jag gillar bäst. Nu känner jag väldigt mycket folk i Leksand vilket gör sitt till naturligtvis. Lagom blandning av bilar men jag fotar bara amerikanska bilar. Mycket annat där också.
Classic Car Week Backtävling Trevligt om än lite tunt med V8 bilar. SAAB o Volvo i all ära men jag gillar V8.
Classic Car Week Motorcross Första gången jag var på en crosstävling. Helt OK. En del fina bilder.
Classic Car Week Traktor Pulling Inte lika varmt som förra året. Häftigt sound och mycket rök. Lite dåliga läktare, borde kunna byggas mycket större.
Classic Car Week Cruising Körde rätt mycket själv så det blev inte så mycket bilder denna gång. Rätt bra flyt om man känner till vägarna.
Säter Cruising Nostalgidagar Trevlig och mycket bra cruising. Lagom stort och bra organiserat.
Västerdalsträffen i Malung Lagom stor träff där man hann se alla bilar och prata med folk. Besökarna fick betala 10 kr för en röstsedel vilket är ett bättre sätt att ta betalt på. Utlottning av fina priser på lotterna. Fina bilar, mycket Chrysler.
Wheels and Wings Varberg Var i Varberg med mina barn och en kompis. Fredagen var regnig men cruisingen på kvällen var mycket bra. Lördagen var bra på fältet även om det blåste rätt bra. Högtalarna mitt på fältet var väl högt påställda. Gick inte att prata m man var i närheten av dem. Lite köer på vägen ut.
Power Meet Västerås Jag blev kontaktad av Klas Brink och Autotec om att förmedla bilar hos dem under Power Mett precis som föregående år men nu som ensam säljare. Hann inte med att vara så mycket ute på träffen så dessa bilder kommer från Autotec och hur det såg ut där. Mycket trevligt med alla besökare och Klas Brinks bilar.
Nostalgias träff i Ronneby Mycket fin träff med fina bilar och bra arrangmang. Miljön i brunnsparken är perfekt.
Heron Hillclimb i Ullnabacken Bra backtävling med en del "aktion". Härligt ljud i del av bilarna och några ras.
     
Åkdon & Termos Leksand juni Nästan 200 fordon en fin tisdagskväll vid hembygdsgården i Leksand. Man börjar nästan tro på sommaren.
Prins Bertil Memorial Växlande väder men mulet. 50 år eller äldre bilar. Trevligt och bra arrangerat.
Ånnaboda Ösregn hela tiden.
Falu Kalaset Regnigt och kallt men trevligt som alltid i Falun
Åkdon & Termos Leksand maj Fint väder och fina bilar
Sala vårcruising Regnigt och dålig laddning gjorde att det inte blev så många kort.
Bollnäs Motorrevy Liten mässa men trevlig. Lagom mycket folk, kanske lite bilar men vad gör Scania lastbilarna här också. Det räckte med Elmia där de tog upp plats för "våra" bilar.
Elmia på Påsken Våra hallar är C o D hallarna, fanns en del fina bilar men ingen originalare i riktig världsklass. Före 12 på Påskafton var det rätt lugnt men sedan blev det fullt. Borde vara mer 50-60 tals bilar enligt min mening. Tog några bilder i småbilarnas hallar också men där var det annat som var intressant...
 
Besökta träffar 2004
Power Vintermarknad Kallt ute men varmare inne. Fanns lite intressant på borden.
Stockholm Motorshow Rätt slätstruket, lite för mörkt inne för att få bra bilder.
Sala vårcruising Bra med folk och trevligt folk som vanligt.
Elmia på Påsken Mycket folk på "småbilarnas" område men lite lugnare i C o D hallen där våra bilar fanns. Varierat men jag var nöjd.
Aros motorveteraner Bättre än förra året om än lite väl mycket moppe o volvoprylar för min smak. Coolt plan landade när vi var där.
Månadsträff med Cadillacklubben i maj Skoj att se många Cadillacs igen efter en hel vinters "avhållsamhet".
Bilsport museet i Karlskrona Var ner till Karlskrona på en av mina färder runt Sverige för att titta på bilar. Passade på att titta in hos Bilsport och deras "privata" museum. Många gamla kändisar om man som jag läste Bilsport på 80-talet.
Ånnaboda För litet område, vi som kom kl. 10 kom inte in utan fick parkera på besöksparkeringen med våra gammelbilar. Behövs en uppryckning. Bra annars. Stor marknad.
Falukalaset och cruising Alltid trevligt att Cruisa i Falun. Välorganiserat och mycket folk. Jag var upp på barnens skolavslutning och fick höra att det var cruising. Skoj!
Nostalgias träff i Ronneby Mycket fin träff med blandad kompott på bilar. 50% USA och 50% Europa. Lite regn bara.
Power Meet Bilder mest från fredagen då det var fint väder. Sedan blev det regn och jag sålde en del bilar vilket gjorde att kameran inte kom till användning.
Wheels & Wings Varberg Mycket bilar, fint väder, helt enkelt en av Sveriges bästa träffar. Jag hade med mig Lincolnen och en kundbil, Auburn kopian.
Classic Car Week Backtävling Mycket fint väder och trevlig form av tävling där man ser bilarna "in action". Ett par kort på Rivabåtar som vi tog en tur med.
Classic Car Week Traktor Pulling Solbrännan bättrades på rejält i kalkbrottet. Första gången för mig på Traktor Pulling, intressant...
   
Wheels Nationals Barkarby Otroligt varmt och väldigt mycket bilar, hann inte fota allt man ville. Många kunder att prata med. Bra cruising på Sveavägen, bästa i Sverige.
Uppsala träffen Bra väder och mycket folk, tyvärr lite trångt område och lite rörigt med bilar. Lagom stort annars.
   
Besökta träffar 2003
WACC träff Västerås Träffen som "min" klubb annordnade under våren.
Wheels & Wings Varberg Stort och bra. Var ute på semester med barnen.
Sala vår cruising Mycket bra och skönt att komma ut.
Sala höst träff Trevligt och litet men fint.
Rättvik Cruising Dålig organisation på cruisingen men annars bra.
Power Meet Störst och häftigast. Hinner inte med allt som finns att titta på.
Stockholm Motorshow Fina bilar, lagom stort.
Köping vår cruising Många bilar, märks att alla vill ut.
Ford 100 år Jubileum i Västerås.
Falu Cruising Onsdagen innan Classic Car Week, nästan "hemma".
Aros Motorveteraner Regnigt och kallt.
Vallentuna Motor o Flygdag Trevligt och varmt.
Wheels Nationals Barkarby  Bra cruising efteråt på Sveavägen.
Åkersberga Åkte med Cadillac klubben till Åkersberga. Barnen vara med.

 

Billström Trading Falkgatan 12 Mail: pontus@billstrom.nu
Owner: Pontus Billström 784 50 Borlänge Office: +46 243 826 55
  Sweden Cell: +46 70 698 62 55