Bilar sökes

Har du en fin bil som du funderar på att sälja men vill ej annonsera själv eller genom Billström Trading? Håll ögonen på denna sida eller slå oss en signal så kan vi prata om en lämplig lösning.

Här ser du de förfrågningar på bilar över 200 000 kr från kunder som vi fått. Våra kontakter i USA och alla som tittar här kan höra av sig till Billström Trading om de har en sådan bil till salu.

    

  • Buick Estate Wagon 1976, Röd två tons lack med röd läderklädsel om det fanns att få (undersöker), lågt miltal, träsidor om det finns. #1-2 kvalite. Betalar de pengar som krävs. Ligger kvar tills vi hittat denna bil.

 

Regler 

För att få sin förfrågan upplagd på Billström Tradings hemsida kräver vi följande för att det skall fungera bra.

  • Komplett namn, telefon, adress, email.
  • Vad du söker, märke, modell, år osv. Tänk på att ha så få krav som möjligt. Svårare att hitta med många krav. Bättre med önskemål istället.
  • Kvalitetskrav, se under länken kvalitetskrav längst upp till vänster.
  • Kostnadsbild klar hemma i Sverige, inga drömmare tack.
  • När ditt önskemål är upplagt här på hemsidan ligger den här ett ½ år. Skulle vi inte få tag på en bil åt dig och du sedan inte hör av dig tar vi bort önskemålet. Du bör alltså höra av dig varje halvår för att den skall ligga kvar på vår hemsida. Då får vi båda en uppdatering på att ditt önskemål fortfarande är aktuellt. Skulle det vara så att du köpt en bil vill vi att du snarast hör av dig till billström Trading så vi kan ta bort ditt önskemål härifrån.

Nystart på denna tjänst april 2009. Alla gamla önskade bilar borttagna. Ni som haft önskemål placerade här får höra av sig om ni vill vara med igen.

Billström Trading Falkgatan 12 Mail: pontus@billstrom.nu
Owner: Pontus Billström 784 50 Borlänge Office: +46 243 826 55
  Sweden Cell: +46 70 698 62 55