Om mig

Född i januari 1965 på Norrtälje BB. Bodde i Spanien och Italien som liten baby innan vi flyttade till Sverige. Efter en rundtur till Funäsdalen och Skellefteå hamnade vi i Leksand. Då var jag 3 år.

Uppvuxen i Leksand och tänker flytta dit igen som pensionär, finaste stället i Sverige. Gick 4-årigt tekniskt gymnasium i Borlänge, maskinlinjen. Efter det blev det lumpen i 10 månader på I13 i Falun innan det var dags att börja jobba.

Gifte mig och fick 3 barn åren 1987-1998 men skilde mig, tyvärr för barnens skull, vi vuxna har en kris ett par år men sedan går man vidare. Barnen är de som lider mest i en skilsmässa. Jag har startat om mitt liv och börjat förverkliga de drömmar jag ännu inte upplevt/fullgjort. Nu är livet inte mycket värt utan drömmar så det blir mer planer efter hand.

Som gift bodde jag i Gagnef i 11 år men efter skilsmässan har det blivit rätt många flyttar. Borlänge, VallentunaVästerås och nu Borlänge igen. Har efter långt letande träffat en kvinna jag vill dela min tid med på alla biltillställningar jag åker på samt naturligtvis hemma.... Efter något år har vi nu köpt hus i Borlänge. Inflyttning skedde mellan Power Meet och Wheels & Wings 2007. Hon gillar det här med bilar lika mycket som jag, är med på bilträffar, skruvar bil och putsar.

Förlovade oss gjorde vi i Gambia december 2008. Vi gifter oss 1:a augusti 2009 här i Borlänge. Ser verkligen fram emot ett riktigt sommarbröllop med många släktingar och vänner, vi hoppas även på några från USA samt släkt från Australien som redan är inbokade.

Garage på 100 kvm byggdes 2008 samt en gäststuga men än återstår en hel del jobb.

September 2006 vid Gran Canyon.

 

Sommaren 2004 efter en familjetillställning i Leksand.

 

Jag och barnen efter en badtur sommaren 2003.

 

Alan Jackson

14 august träffade vi Alan Jackson och såg hans konsert i Sundbyholm utanför Eskilstuna. Läs mer här. (engelska)

Bröllop

1 august gifte vi oss, Pontus Billström och Sabrina Drugge. På bröllopet och bröllopsfesten var alla klädda i country & western kläder. Väldigt skoj och avslappnat. Läs här om reportaget Borlänge tidning gjorde om oss. Pontus svensexa skedde på High Chaparral och Wheels & Wings. Sabrinas möhippa skedde på Classic Car Week.

 

Billström Trading Falkgatan 12 Mail: pontus@billstrom.nu
Owner: Pontus Billström 784 50 Borlänge Office: +46 243 826 55
  Sweden Cell: +46 70 698 62 55