Salubilar

 

   
  Klicka här för att visa alla stora bilder
BILMÄRKE Corvette 454 manual Coupe Extreme Restoration
ÅRSMODELL 1970
KVALITETS NIVÅ
PRIS TILL GBG pris på förfrågan SEK Valutaomräknare SEB
PRIS BES & KLAR price on request SEK
DOLLARKURS
BILEN FINNS I SVERIGE
Läs om hur ett köp går till under Tjänster/frågor
 
FINANSIERING SEB finansiering
   
  Tipsa en vän
INFORMATION  

 Ägaren kan tänka sig att skiljas från denna Corvette om det är någon som är seriöst intresserad, räkna med att ta fram den riktigt stora plånboken, den kostar bara lite mer än en ny Z06.”

Med i ett reportage i den exklusiva bilmagasinet SPORTBILEN nr 2/10. Läs reportaget och se bilderna under länken ovan till alla stora bilderna.

Extrem renovering är absolut en undervärdering. Detta är en fullständigt galet renoverad bil till en toppkvalitet på ALLT intill gränsen till helt sanslöst. Vokabulären räcker helt enkelt inte till för att beskriva denna Cullinan diamant av River kvalitet bland vanliga diamanter.

Lacken är som en djup spegel, inte en antydan till svagheter i något hörn eller i kaross skarvar, kromet är bättre än bäst, inredningen som ny, fast bättre, motor och övriga drivlinan är helt fantastisk, sätt dig i och vrid om nyckeln och låt kraften i motorn trycka in dig i ryggstödet och vrålet från motorn fylla dina öron med sin bedårande sång. Risken att du blir en ny Odysseus och blir fast är helt uppenbar.

Billström Trading brukar inte ösa superlativ över någon bil men denna Corvette är något av det svettigaste vi sett. Har sett många riktigt fina bilar i USA och här i Sverige. Vi känner och sammarbetar med några av Senior domarna i Vintage Chevrolet Club of America och har även haft flera bilar till salu från USA från dessa herrar där poängen på de bilarna varit över 970 som är en Platinum bil. En bil Billström Trading fotograferade och hade till salu på vår hemsida hade otroliga 995 poäng och utsågs till den finaste 50-tals original Chevroleten i hela världen. Såldes i USA. Få bilar i Sverige är i närheten av den poängen om ens någon då de ej får köras utan endast startas upp inför domarna för att få toppbetyg.

Denna Corvette är utan tvekan bättre än allt vi sett i USA och i Sverige. Den är flera klasser bättre.

För mer detaljerad information se den engelska versionen av denna annons/sida.

 

Billström Trading Falkgatan 12 Mail: pontus@billstrom.nu
Owner: Pontus Billström 784 50 Borlänge Office: +46 243 826 55
  Sweden Cell: +46 70 698 62 55